Projekt

Projekt

Att leverera i projekt är något vi är vana vid. Genom mångårig kunskap och tack vare vår eviga innovationslust kan vi vara ditt bollplank för att nå den bästa lösningen. Många projekt är ett avstamp i ett långsiktigt samarbete där vi kan vara behjälpliga inom drift, förvaltning och support. Resultatet blir en snabbare “time-to-market”, lägre kostnad samt expertkunskaper för långsiktiga leveranser.

 

 

 

Vi tar hand om allt

Om du har ett behov eller idéer som handlar om Internet och servermiljöer så är vi den rätta leverantören. Uppdraget kan utföras tillsammans med oss redan i tidiga skeden, där vi agerar katalysator och teknisk verifierare, eller att vi utför ett uppdrag enligt önskemål i sin helhet eller som expertis inom utvalda delar. Vi samarbetar ofta med våra nära partners för att leverera helheten, då varken vi eller någon annan leverantör kan vara bäst på allt. Men för dig som kund innebär det att vi alltid kan ta ansvaret fullt ut om så önskas. Och vi har än idag inte haft några förfråganingar som vi inte kunnat lösa.

Exempel på uppdrag:

  • Cloudbaserad lagring
  • Multi-lager e-handelslösning
  • Webbsatsningar, webbsidor
  • Planering och driftsättning av virtuell miljö
  • Migrering av servermiljöer

 

Låter det intressant!

Kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig. Kontaktuppgifter finner du på kontaktsidan eller maila till sales@terratel.se.