Kunskap

Kunskap

Vi har arbetat och levererat i projekt med utveckling, support, drift och förvaltning av Internetrelaterade satsningar sedan 1994. Det är inte många i branschen som har en så djup och bred kunskap på området och vi lär oss varje dag något nytt.

Vi har arbetat med utveckling, support, drift och förvaltning av Internetrelaterade satsningar sedan 1994. Det är inte många i branschen som har en så djup och bred kunskap på området – och vi lär oss varje dag något nytt, för det kommer hela tiden nya tekniker och system. Vi finns som stöd och resurser för din serverdrift, support eller Internetfokuserade verksamhet.

Att leverera i projekt är något vi är vana vid. Genom mångårig kunskap och tack vare vår eviga innovationslust kan vi vara ditt bollplank för att nå den bästa lösningen. Många projekt är ett avstamp i ett långsiktigt samarbete där vi kan vara behjälpliga inom drift, förvaltning och support. Resultatet blir en snabbare “time-to-market”, lägre kostnad samt expertkunskaper för långsiktiga leveranser.

Läs mer om Konsultuppdrag eller Projekt.