E-post

E-post

E-post är ett mycket viktigt sätt att kommunicera och skall fungera friktionsfritt. TerraTels e-posttjänster håller hög klass och ger er precis den frihet att bedriva affärskommunikation på Internet som förväntas av era kunder.

 

 

 

 

TerraTel Kontorsmail

TerraTel Kontorsmail inkluderar alla grundläggande funktioner du kan tänkas behöva för din e-post; smart e-post, kalender, adressböcker och fildelning. Via administrationspanelen, baserad på VMware Zimbra, kan du hantera, uppdatera och justera dina e-postkonton, alias, kontakter, kalendrar och mycket mera. Zimbra är välbeprövat och ett av världens största system för e-post och samverkan i företag av alla storlekar. Med TerraTel Kontorsmail får du en e-posttjänst i världsklass till en överkomlig kostnad.

Beställ TerraTel Kontorsmail

 

 

49 kr / månad per användare  – 0 kr i startavgift

(pris exklusive moms, fakturering kvartalsvis i förskott)

  • Smart e-post – ta emot och skicka e-post oavsett var du befinner dig. Med 1Gbyte brevlåda på servern finns det gott om plats för e-post och utrymmet går att utöka om det inte skulle räcka till.
  • Delade kalendrar, adressböcker och filer – boka möten och se kollegors tillgänglighet för att hitta gemensamma tider som passar alla deltagare. Dela kontaktinformation till företagets kontakter med alla anställda. Ökar effektiviteten och minskar risken att viktig information går förlorad.
  • Autosvar och vidarebefordring – meddela de som skicka e-post till dig om att du inte är nåbar eller skicka vidare till kollegor exempelvis i semestertider.

  • Avancerat spam- och virusfilter – ett avancerat filter från Cronlab bekämpar spam och virus i flera lager för att din e-post skall vara så säker som möjligt.
  • Webbmail och smartphones – fungerar direkt i din smartphone med e-poststöd (fungerar som Exchange eller vanlig POP/IMAP) eller via det mobilanpassade webbgränssnittet.
  • Kontrollpanel – företag med flera e-postbrevlådor kan enkelt hantera konton, alias och distributionslistor via en funktionsrik webbaserad kontrollpanel.

 

Hosted Exchange

E-posttjänsten Hosted Exchange bygger på plattformen Microsoft Exchange Server. Tjänsten är en flexibel kommunikationslösning från Microsoft som är designad för att hjälpa företag med att enkelt arbeta med e-post och  information oavsett var dom befinner sig. Med Hosted Exchange får ni tillgång till en professionell och säker e-postlösning som inkluderar bland annat delad adressbok och kalendrar.

 

 

125 kr / månad per användare  – 0 kr i startavgift

(pris exklusive moms, fakturering kvartalsvis i förskott)

 

  • Kostnadseffektiv och flexibel lösning – för företag som vill arbeta med Microsoft Exchange till ett fast månadspris.
  • Outlook Web App (OWA) – hantera din e-post i ett bekant Outlook gränssnitt i din webbläsare. Säkert och flexibelt oavsett var du befinner dig.
  • Licens för Outlook ingår – perfekt för er som vill använda den fulla versionen av Microsoft Outlook utan att behöva köpa Microsoft Office.

 

TerraTels e-posttjänster – för företag som vill vara flexibla och tillgängliga

I samtliga våra e-posttjänster ingår naturligtvis backup och support. All vår e-postinfrastruktur finns i Sverige och tillhör TerraTel – ingen e-post skickas utomlands för spamfiltrering eller liknande. Vi erbjuder även hjälp med tillhörande tjänster såsom domänregistrering och flytt av e-postbrevlådor från tidigare leverantör med mera.

 

E-post fri från spam och virus – en självklarhet

Alla våra e-posttjänster inkluderar avancerade anti-spam tjänster från Cronlab. Systemen från Cronlab ger ett effektivt och brett skydd mot alla typer av hot som kommer med e-posten (spam, phishing, virus, spyware och spoofing) samtidigt som det ger användaren att via en kontrollpanel kontrollera sina personliga inställningar. Filtret uppdateras automatiskt flera gånger per dag för att alltid hantera nya metoder av spam och virus. Naturligtvis finns all infrastruktur för e-postfiltreringen internt hos TerraTel. Vi kan även leverera spam- och virusfiltreringslösningar för er e-postserver – kontakta oss för mer information.

 

På skrivbordet!

Samtliga våra e-posttjänster fungerar naturligtvis med en uppsjö av e-postklienter i din dator som Outlook, Live Mail, Thunderbird, Mail, Zimbra Desktop och många andra.

I mobilen!

Att ha full tillgång till sin e-post i sin smartphone är idag en självklarhet för alla som arbetar på springande fot eller bara vill ha friheten att kunna jobba på distans.

I webbläsaren!

Med en Internetanslutning och en webbläsare har ni alltid säker och krypterad tillgång till er e-postbrevlåda oavsett var ni skulle befinna er för tillfället.

 

Låter det intressant!

Kontakta vår säljavdelning så hjälper vi dig att hitta bästa lösningen för just ditt företag. Kontaktuppgifter finner du på kontaktsidan eller maila till sales@terratel.se.